Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

DIENSTEN

 

>> Erkend Uitzendbureau
>> Allround Uitzendbureau
>> '6 maanden regeling'
>> Onze Werkwijze
>> Uw Intermediair
>> Transparante kostprijscalculatie
>> Controle legaliteit

AA-Premium Selection is een erkend uitzendbureau
Om uw organisatie op personeelsgebied flexibel te houden kunt u bij AA-Premium Selection zowel tijdelijke als vaste gekwalificeerde krachten inhuren. AA-Premium Selection biedt u veel voordelen. Hierbij kan u denken aan tijdsbesparing, flexibiliteit, risicobeperking en continuïteit. De meerwaarde van Uitzendbureau. Wij bieden een optimale bereikbaarheid, persoonlijke benadering, een no-nonsens aanpak en vooral het probleemoplossende vermogen in de vorm van vakbekwame uitzendkrachten. Wij kennen de kwaliteiten van alle kandidaten mede door de interacties tussen meerdere belanghebbenden welke zorgdragen voor een betere economie.

AA-Premium Selection is een allround uitzendbureau
Wij zijn een allround uitzendbureau die u een breed draagvlak biedt waarop u kunt berusten. U kunt bij ons terecht met aanvragen voor de techniek, administratie, industrie, logistiek etc. Wij hebben ons allround ontwikkeld en bovendien zijn wij gespecialiseerd in alle bedrijfstakken. AA-Premium Selection informeert u over de bedrijfsprocessen en functievereisten binnen uw branche. Bovendien kunt u bij onduidelijkheden gerust al uw vragen stellen. AA-Premium Selection komt u tegemoet! In de uitzendbranche is het gebruikelijk om een minimale uitzendperiode van 1040 uren aan te houden. Wij komen u echter tegemoet met onze '6 maanden regeling'. Indien u tevreden bent over uitzendkrachten kunt u deze na de betreffende uitzendperiode een dienstverband aanbieden. Wij bieden u dus de mogelijkheid om uw uitzendkrachten sneller zelf kosteloos in dienst nemen.

Onze Werkwijze
Uitzendbureau AA-Premium Selection hanteert de volgende werkwijze.

1. De Aanmelding
Ten eerste geldt dat de kandidaten zich melden via onze website: www.aa-premiumselection.com of persoonlijk langskomen bij ons op kantoor om het een en ander door te nemen.

2. De Intake
De tweede stap is het intakegesprek waarbij de kandidaat gescreend wordt. Wij werven en selecteren op basis van opleiding, ervaring, maar ook de motivatie en betrouwbaarheid van uw potentiele uitzendkracht wordt geanalyseerd. Bij AA-Premium Selection staat kwaliteit op de eerste plaats. Onze slogan is dan ook: 'AA-Premium Selection- selects the Premium for the Premium Selected!'. Bij het selecteren van uitstekende uitzendkrachten is het hanteren van strenge selectiecriteria van cruciaal belang. AA-Premium Selection zorgt daadwerkelijk voor tijdsbesparing door alleen kandidaten voor te stellen die geheel aan uw functie-eisen voldoen. Hiermee besteedt u de werving & selectieprocedure practisch uit aan AA-Premium Selection. Echter, u blijft de touwtjes in handen houden doordat u de eindbeslissing in de selectie van de nieuwe medewerker in uw handen houdt; 'It's your call'.

3. Het Bedrijfsbezoek
Bij uw vacature aanmelding schenken wij veel aandacht aan de inventarisering van uw wensen en functie-eisen en vinden wij het belangrijk om uw bedrijf te bezoeken zodat wij indrukken kunnen opdoen van de werkzaamheden, functie-eisen, bedrijfscultuur en sfeer. AA-Premium Selection staat bekend om het persoonlijke contact met zowel opdrachtgevers als werkzoekenden. Wij voeren een gesprek over de zaken die u echt belangrijk vindt. Of het nu een pool van arbeidskrachten, detachering of een bepaald project betreft, alles is mogelijk bij AA-Premium Selection! Wij staan voor kwaliteit en enthousiasme bij het werven en selecteren van een geschikte kandidaat voor uw bedrijf. Wij realiseren de 'perfect match' zodat u en de kandidaat efficient en effectief aan de slag kunnen gaan. Bent u op zoek naar een kandidaat die precies bij uw vacature past? Neem dan contact op met AA-Premium Selection! Wij gaan direct voor u op zoek naar een geschikte kandidaat. Daarbij wordt enerzijds gekeken naar uw eigen wensen en anderzijds naar de wensen van de kandidaat. Naar aanleiding van het door u opgestelde functieprofiel, selecteert AA-Premium Selection een passende medewerker. Deze medewerker komt bij u in de loon- en personeelsadministratie. Wij kunnen u helpen bij de recruitment van uitstekende kandidaten en flexibele krachten die voldoen aan uw eisen! AA-Premium Selection is gevestigd in 's-Gravenhage, Transvaal. Wij hebben een hoge reactiesnelheid mede omdat wij met een groot sollicitantenbestand werken. Hierdoor zijn alle beschikbare, geschikte kandidaten voor uw vacature per direct in beeld zodat wij op een effectieve wijze kunnen reageren op uw vacatures. Wij hechten veel waarde aan de veiligheid van onze uitzendkrachten op de werkvloer. Daarom worden ze ook meteen geïnformeerd over de benodigde veiligheidsmaatregelen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Het bedrijfsbezoek achten wij van belang om tevens een goed beeld te krijgen van de eventuele veiligheidsrisico's zodat wij onze uitzendkrachten goed kunnen voorlichten.

4.Relatiebeheer
Wij vinden het belangrijk dat er sprake is van een hoge cohesie tussen AA-Premium Selection, uzelf en de uitzendkrachten. Om deze reden zal er desgewenst een intensivering van het contact tussen u en AA-Premium Selection zijn. Samen staan we sterk en vele handen maken licht werk!

Uw Intermediair: AA-Premium Selection
Uw nieuwe medewerker komt bij AA-Premium Selection op contract door middel van een uitzendovereenkomst of een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. U kunt het contractbeheer en de verloning van uw personeel risicoloos, gemakkelijk en voordelig uitbesteden met payrolling. AA-Premium Selection regelt alles tot in de puntjes voor u en betaalt uw medewerkers uit. Wij regelen de salarisverwerking en al uw personeelsadministratieve zaken. Samen met u leggen we de inhoudelijke contractbepalingen vast. Dit doen wij als intermediair aan de hand van zowel uw wensen als die van de nieuwe medewerkers. AA-Premium Selection treedt formeel gezien op als juridisch werkgever. Bepaalde zaken blijven dus uw eigen verantwoordelijkheid. Hierbij valt te denken aan het persoonlijke werkgeverschap, zoals de begeleiding van de medewerkers op het werk en de beoordelingen.

AA-Premium Selection heeft een transparante kostprijscalculatie
Wij houden van open en eerlijke communicatie en bieden een inzichtelijke kostprijscalculatie waardoor u volledig inzicht verkrijgt in de opbouw van het tarief. Bovendien weet u waar u aan toe bent doordat wij een uurtarief toepassen. U hoeft geen rekening te houden met onverwachte kosten zoals loondoorbetaling bij ziekte of het teruglopen van werk.

AA-Premium Selection houdt controle op de legaliteit
Bij alle inschrijvingen van onze kandidaten waarborgen wij de legaliteit. AA-Premium Selection is een betrouwbaar uitzendbureau die controle houdt op de legaliteit van identiteitsbewijzen. Bovendien besteden wij veel aandacht aan de controle van rijbewijzen, diploma's en ander officiële documenten. AA-Premium Selection is een waardig uitzendbureau en juist daarom geschikt als uw partner!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tram_Premium_Selection
 

 

 

Home | Contact